ORDU / ULUBEY - Ulubey Şehit Erkut Tufan İlkokulu

May

Okulumuzun ev sahipliği yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı kutlamaları Çorakdüzü kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Törende Ulubey Kaymakamı Süleyman ARAT, İlçe Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN, Ulubey Yüksekokulu Müdürü Anıl Kaan UÇAR, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin ODABAŞI ve diğer kurum amirleri öğrencilerimizin hazırladığı ront gösterilerini ve okudukları şiirleri büyük bir ilgiyle izledi. Tüm öğrencilerimizin ve tüm dünya çocuklarının bayramı kutlu olsun.

Haz

Okulumuz bünyesinde düzenlenen " Ramazan ve Oruç " adlı bilgi yarışmasının kazananları belli oldu. Okulda yapılan törenle öğrencilierimize ödülleri verildi. Birinci olan öğrencilere akıllı saat, ikinci ve üçüncü olanlara ise zeka oyunları seti hediye edildi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında Hatay İskenderun Bekbele Gedik Saray İlkokulu kardeş okulumuz oldu. Öğrencilerimiz kardeş okuldaki arkadaşlarıyla görüntülü görüşmeler yaptı, onlara mektuplar yazdı, hediyeler hazırlayıp kolilerdiler ve korgoladılar.