ORDU / ULUBEY - Ulubey Şehit Erkut Tufan İlkokulu

Haz

Okulumuz bünyesinde düzenlenen " Ramazan ve Oruç " adlı bilgi yarışmasının kazananları belli oldu. Okulda yapılan törenle öğrencilierimize ödülleri verildi. Birinci olan öğrencilere akıllı saat, ikinci ve üçüncü olanlara ise zeka oyunları seti hediye edildi. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

Değerlerime Sahip Çıkıyorum projesi kapsamında Hatay İskenderun Bekbele Gedik Saray İlkokulu kardeş okulumuz oldu. Öğrencilerimiz kardeş okuldaki arkadaşlarıyla görüntülü görüşmeler yaptı, onlara mektuplar yazdı, hediyeler hazırlayıp kolilerdiler ve korgoladılar.

Nis

"23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" etkinlikleri dolayısıyla öğrencilerimizden İrem Su YÜKSEL ve Eyüp Ensar ÇELİK, Ulubey Kaymakamımız Süleyman ARAT'I makamında ziyaret etti.

Nis

23 Nisan Pazar günü saat 09.30´da Atatürk Anıtına çelenk konuldu. Ardından okulumuz tarafından hazırlanan program İlçemiz Kaymakamı Süleyman ARAT, İl Milli Eğitim Müdürü Tuncay ZORBA, Belediye Başkanı İsa TÜRKCAN, Şube Müdürleri, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımlarıyla büyük bir çoşkuyla kutlandı. Ulubey İlkokulu öğrencilerin hazırlamış olduğu oyun ve gösteriler beğeniyle izlendi. Ödül töreniyle birlikte program sona erdi.

Ock

Servis sürücülerine yönelik Ulubey İlçe Emniyet Amirliği tarafından güvenli sürüş amacıyla denetimler yapılmıştır.